PROGRAMLARIMIZ

Okulumuz,  her yılın Eylül ayında, 36. ayını doldurmuş olan çocukları kabul etmektedir.

Eğitim süremiz, 5 tam gün üzerinden yapılmaktadır. Okul psikoloğumuz tam gün okul süresine uygun olmadığını düşündüğü çocuklarımız için, tam gün okul süresini aşamalı olarak tam güne geçiş için yarım güne indirerek okula başlatabilir.

Kış okulumuz 10 aylık bir programdır. Eylül- Haziran arası kış okulu, Temmuz- Ağustos aylarında ise Yaz okulu olarak eğlence ve oyun ağırlıklı bir okul olarak hizmet verir.

Dış geziler, piknikler, yüzme, binicilik, orman gezileri, buz pateni vb. gibi pek çok aktivite ile keyifli bir yaz programı gerçekleştirilir.

Sınıflarımız

3-4 Yaş Sınıfı
4-5 Yaş Sınıfı
5-6 Yaş Sınıfı  (İlkokula Hazırlık Sınıfı)

3-6 Yaş Programı

Haftada 5 Tam Gün olarak 08:00-18:00 Arasında hizmet verir günlük 4 öğün içerir.

Emin Ali Paşa Caddesi No:86/B Bostancı / İstanbul
Bizi arayın Whatsapptan yazın